Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
День народження школи
День народження школи (фото)
Вшанувати педагогів та ще раз пройтися коридорами школи, яка свого часу була мовчазним свідком дружніх бесід, дотепних шкільних витівок та перших життєвих уроків, прийшли декілька поколінь випускників: хтось сивочолий, хтось заклопотаний вихованням вже власного чада, а хтось щезовсім молодий.

На ювілейні урочистості прийшли також і вчителі-пенсіонери, яких вітали учні школи. Усіх присутніх об'єднала непересічна подія: середній загальноосвітній школі № 9 виповнилося 40 років.

1 вересня 1972 року на Оболоні відкрила свої двері для учнів середня загальноосвітня школа № 9. Першим директором школи була прекрасний педагог, чудова жінка Цива Ніна Олександрівна, яка 11 років очолювала школу. Другий директор школи Заслужений працівник культури України, Відмінник народної освіти - Лариса Федорівна Мельник, нині директор Міського будинку вчителя. 27 років директором школи працював Кутовий Леонід Павлович, який віддавав серце, розум , душу своїй роботі, та доклав багато зусиль для розвитку школи.

7 грудня 2012 року школа відсвяткувала ювілей - 40 років. Пропонуємо вам переглянути анонс концерту:



Участь у святкових заходах взяли: заступник Голови Оболонської райдержадміністрації Совенко П.А., начальник управління освіти Оболонського району Васильєва Г.І., голова профспілки Оболонського управління освіти, голова Піклувальної ради школи Шпаковський О.Г., керівник соціального центру «Перспектива» Веремеєнко О.Л., заступники директора Гуманітарного інститута Київського Університета імені Бориса Грінченка професор Єременко Олена Володимирівна та к.ф.н. Волощук Л.В., заступник директора Київського коледжу будівництва, архітектури та дизайну Шевченко А.А., керівник вокально-оперної студії Будинку вчителя Персанова І.М.

Урочистий святковий концерт відкрила директор школи Світлана Юріївна Кучук. Керівник навчального закладу привітала колишніх школярів та освітян. У своєму вітальному слові Світлана Юріївна наголосила, що школа-ювілярка особлива з-поміж інших: в стінах нашої школи було виховано тисячі дітей. Серед колишніх учнів є визначні державні та громадські діячі, військові, дипломати, журналісти, лікарі, інженери, артисти та керівники , - зазначила вона. А дехто спочатку навчався сам, а згодом став наставником молодшого покоління та працює в рідній школі.

Директор школи підкреслила: «40 років для життя суспільства – це лише одна мить, для життя навчального закладу – історія. Маючи прекрасні традиції, значний науковий і творчий потенціал, колектив школи постійно прагне до вдосконалення навчально-виховного процесу, змісту і форм педагогічних методів і технологій. Цього вимагає і масштабність завдань, що стоять перед школою у новому столітті й тисячолітті і відповідальність перед державою за майбутнє України».

Не забули і про сьогодення. За вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняної освіти та плідну викладацьку діяльність Подяками Голови Оболонської державної у місті Києві районної адміністрації нагороджені двоє викладачів Штак В.М., Талько М.А., медична сестра школи Анрющенко М.Я., які працюють у школі з дня її існування. З нагоди 40-річчя працівників школи було нагороджено грамотами міського та районного управлінь освіти, цінними подарунками, преміями. На святковий концерт були запрошені творчі колективи Оболонського району та міста Києва.

Фоторепортаж:






















Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 3060 | Дата: 25.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz