Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
День інтеграції «Екологія природи через екологію душі»

Дуже успішно і насичено в школі № 9 продовжується декада природничої кафедри. І вже традиційно напередодні Дня Землі, 21 квітня, в школі № 9 було проведено День інтеграції «Екологія природи через екологію душі». У цей день всі уроки та виховні заходи були приурочені темі збереження природи, а також для учнів старших класів були проведені екологічні уроки на пришкільній території.

Учні 8-9 класів підготували інформаційні виступи «Енергозбереження і екологія оселі» під керівництвом вчителя фізики Чаркіної Н.Г. Всі учні прийняли участь у загальношкільній акції «Одягни «зелене» - врятуй Планету», а учні в найоригінальніших зелених костюмах отримали солодкі призи в кінці дня. Вчителем географії Короленко Г.І. було проведено захід «Екологічний бумеранг».

На завершення Дня інтеграції відбулася велика шкільна «толока», де кожний клас прибрав і прикрасив свою шкільну ділянку, наприклад учні 5-б класу взяли участь в акції «Посади своє дерево» та разом з класним керівником Лавринчук В.Г. висадили бузок, липу і жасмін на пришкільній території.

Французький письменник Антуан де Сент-Екзюпері писав: «Усі ми - пасажири одного корабля, що називається Земля». Тому священний обов’язок усіх нас полягає у постійній турботі про благо нашого спільного дому, про його майбутнє. Обережно, чутливо, з любов'ю ставитися слід не лише до людини, а й до природи, що є ознакою моральності й мірилом рівня культури людини.

 

Фоторепортаж:

 

 

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 828 | Дата: 28.03.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz