Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
День інтеграції «Екологія природи через екологію душі»
Екологія природи через екологію душі - школа №9
Традиційно в передостанній тиждень квітня у школі були проведені заходи в рамках Дня інтеграції «Екологія природи через екологію душі», приурочені Міжнародному Дню Землі та Чорнобильській трагедії. В рамках Дня інтеграції були проведені: інтегровані відкриті уроки екологічної тематики, тиждень кафедри природничих наук, вистава «По законах живої природи» від студії юного актора «Свій погляд», акція «Одягни «зелене» - врятуй Планету», конкурс газет, малюнків і плакатів екологічної тематики, День Цивільного захисту, екологічні уроки у Київському зоопарку.

Всі уроки 21 квітня були присвячені глобальній екологічній проблемі. Адміністрація школи відвідала урок-конференцію у 8-А класі «Збережемо планету Земля!», який провела молодий вчитель біології Лавринчук В. Г. з метою розвитку екологічного мислення учнів, прищеплення їм любові до природи рідного краю, відповідального ставлення до неї.

Також в рамках Дня інтеграції рятувальниками 1 Спеціального центру швидкого реагування та гуманітарного розмінування ДСНС України у зв'язку з 30-ми роковинами Чорнобильської катастрофи було проведено лекцію для учнів 5-11 класів щодо наслідків Чорнобильської катастрофи, героїзму учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Рятувальниками було проведено ознайомчі заняття зі специфікою роботи Служби порятунку з демонстрацією майна, оснащення та техніки. По завершенню з метою навчання учнів та вчителів правилам безпеки та евакуації під час виникнення пожежі у навчальному закладі було проведено навчальну евакуацію дітей спільно з підрозділами служб цивільного захисту міста, а саме: Головним управлінням ДСНС України в місті Києві, Національною поліцією та Київською міською станцією швидкої допомоги. Учні з захопленням та великою зацікавленістю брали участь у цьому заході. Мужність та відвага наших рятувальників стала гідним прикладом для наслідування підростаючому поколінню.

Сайт Державної служби з надзвичайних ситуацій: www.mns.gov.ua

Фоторепортаж:


Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 887 | Дата: 18.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz