Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
День інтеграції «Екологія природи через екологію душі»

Екологія природи через екологію душі - школа №9
22 квітня у школі був проведений День інтеграції «Екологія природи через екологію душі», приурочений Міжнародному Дню Землі. Девізом цього дня стали слова М. Рильського «Люби природу не як символ душі своєї, люби природу не для себе, люби для неї». День Землі покликаний об’єднати людей планети в справі захисту навколишнього середовища. Міжнародний День Землі щорічно нагадує нам про страшні екологічні катастрофи, причиною яких часто стає саме людина. Нам варто задуматися над тим, що кожен з нас може зробити у вирішенні екологічних проблем, щоб запобігти руйнації та катастрофам у майбутньому.

Для учнів нашої школи Земля – наш рідний дім, дарований нам Творцем, в якому створені для нас особливі умови, що сприяють нашому існуванню та життєдіяльності, відкривають для нас безліч можливостей і простір для їх реалізації. Своє дбайливе ставлення до природи учні показали прийнявши участь у загальношкільній акції «Одягни «зелене» - врятуй Планету» . Вся школа майоріла чарівним кольором природи. Це заклик до дії в ім'я збереження миру й життя на Землі, збереження Людини і Культури. Маленька ідея, що об'єднала нас у велику справу!

Кожний урок в цей день був присвячений глобальній екологічній проблемі, де учні ще раз переконалися,що найбагатшими країнами є ті, в яких людина найбільш діяльна. Всі заходи були спрямовані на розвиток пізнавального інтересу, екологічного мислення учнів, прищеплення їм любові до природи рідного краю, відповідального ставлення до неї, бо всі ми відповідальні за мир і гармонію, без якої життя на нашій планеті знаходиться під великим питанням.

Фоторепортаж:

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 1028 | Дата: 29.03.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz