Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Цікава англійська: В Україні зафіксували рекорд із наймасовішого уроку англійської мови

Учні нашої школи Аріхова Ельміра, Бакуновець Анастасія, Косяк Юлія та Мазурок Володимир змогли не тільки поспілкуватись англійською мовою, а й взяти участь у наймасовішому уроці із вивчення англійської мови Lingva.Show, який був внесений до Книги Рекордів України.

15 вересня 2018 року у центрі Києва на вулиці Хрещатик відбувсяся наймасштабніший освітній фестиваль «Маркет мов». У рамках фестивалю пройшли лекції, майстер-класи, презентації лінгвістичних шкіл, ярмарок вакансій, кінопокази під відкритим небом, концерт та наймасовіший урок з англійської мови у Київській міській державній адміністрації, участь у якому взяли 520 людей. Захід пройшов у рамках реалізації проекту-переможця Громадського бюджету Києва «Київ заговорить англійською», його провів психолінгвіст та поліглот, автор наймасовішого освітнього проекту України Lingva.Skills Віталій Зубков. Мегаурок поєднав освіту та розваги під назвою LingvaSHOW.

«Англійська сьогодні – це ключ у розвинене майбутнє. Знати мову – не лише сучасно, це необхідно. Адже світ все більше глобалізується, наші спеціалісти затребувані у світі, а компанії, які приходять в Україну, теж хочуть бачити серед своїх працівників не лише галузевих спеціалістів, але й освічених людей», – підкреслив заступник голови КМДА Дмитро Давтян, відкриваючи захід.

«Після мегалекції від Віталія Зубкова з команди LingvaSkills в мене залишились лише позитивні враження. Я отримала багато нових знань та набралася досвіду. Було дуже цікаво та пізнавально послухати його поради щодо вивчення та підвищення рівня англійської мови, адже англійська мова давно стала визнаним засобом міжнародного спілкування», - Косяк Юлія.

«Мене дуже вразила ця лекція. Одразу відчувається що Віталій Зубков - професіонал у своїй справі. Слухати його урок було дуже цікаво. На мою думку, лекція була дуже ефективною, адже під час неї ми багато спілкувалися англійською з позитивними людьми і цікавими співрозмовниками», - Аріхова Ельміра.

«Відвідавши цю лекцію я закріпив у своїй голові, як плюси, так і мінуси зі своїх знань з англійської мови. Віталій Зубков - людина, що читала нам лекцію, справжній професіонал своєї справи. Я дуже дякую йому за цю лекцію, за підвищення самооцінки, сподіваюся і далі розвивати свої знання з англійської мови, офіційної мови міжнародного бізнесу та торгівлі, Інтернету і техніки, науки і мистецтв», - Мазурок Володимир.

 

Фоторепортаж:

   


Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 591 | Дата: 25.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz