Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Ці чудові літні канікули!

Ці чудові літні канікули - школа №9
Довгоочікуване літо… Літні канікули... Ні, навіть не так. КАНІКУЛИ!!! Слово, яке без заперечення викликає почуття радості та нестримного щастя у всіх школярів. Літні канікули – три чудові місяці без уроків, занять, домашніх завдань… Час чудового відпочинку та розваг. Час, щоб здійснити всі свої мрії та задумки. Під час літніх канікул також здійснюються мрії учнів нашої школи: поїздки на море, в інші країни, в табори відпочинку, до бабусі й дідуся, а кому і вдома чудово відпочивається! Наприклад, вихованці студії юного актора «Свій погляд» вирушили в театральний табір «Дружба», що розташований на березі моря. А учні 2-Б відправились разом з класоводом Назаренко Людмилою Володимирівною та батьками у чудову подорож на екскурсійному трамвайчику до мальовничої Пущі–Водиці. Під час екскурсії аніматори проводили для школярів захоплюючі змагання, конкурси та естафети, в яких із задоволенням брали участь і батьки.

Учні 6-Б разом з класним керівником Кліменко Іриною Геннадіївною відвідали місто професій – KidsWill. Це перше в Україні дитяче місто професій. Тут кожна дитина може на якийсь час стати дорослою та самостійною: отримати паспорт, влаштуватися на роботу, заробляти гроші і витрачати їх на свій розсуд. В KidsWill можна спробувати все: і службу в міліції, і лікарську практику, і роботу на телебаченні, і багато іншого. Учні самі готували їжу, отримували зарплатню, ласували морозивом і були в захваті.

Учні 6-Б, 7-А і 7-В класів відвідали кондитерську фабрику «Roshen». Діти мали змогу побачити цехи, де виготовляють різноманітні солодощі, переглянути фільм про філії фабрики в інших містах. А найголовніше: кожен скуштував шматок смачного свіжого торту та інші зразки солодкої продукції. Усі учні отримали пам’ятні подарунки. Солодкі мрії дітей збулися!!

А також під час канікул до нашої школи завітав музей історії України з інтерактивною лекцією «Побут та звичаї жителів давнього Києва». Учні дізналися про життя киян часів Київської Русі та їх дозвілля, спробували пограти в ігри княжих часів, поворожити на кістках і уявити себе жителями давнього Києва, приміряючи давньоруське вбрання.
 

Фоторепортаж:
 

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 859 | Дата: 24.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz