Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Благоустрій меморіалу Радянським Воїнам в м. Казімеж Дольний (Польща) та Алеї Слави в СЗШ №9

Благоустрій меморіалу Радянським Воїнам - школа №9
Пам’ятники героям Великої Вітчизняної війни – це свідчення нашої шани та поваги до минулого. Учні та педагогічний колектив СЗШ №9 свято шанують пам'ять про події воєнних років та безцінний подвиг, який здійснили наші діди та прадіди.

Під час перебування в Польщі делегація учнів та вчителів СЗШ №9 відвідали меморіальний комплекс у місті Казімеж Дольний. На кладовищі меморіального комплексу покояться 8537 полеглих в боях радянських солдатів, які загинули в 1944 році під час бойових дій в районі Любліна (http://www.sgvavia.ru/forum/78-433-1). Учні школи прибрали територію меморіального комплексу, зібрали сміття, пусті пляшки. Біля меморіальної плити запалили поминальні свічки й вшанували загиблих воїнів хвилиною мовчання. Також в знак пам’яті учнями школи були висаджені туї, які вони придбали за власні кошти.

Після повернення в Україну учні 8-11 класів СЗШ №9 провели генеральне прибирання Алеї Слави, яка знаходиться на території школи, й висадили біля меморіальної плити квіти та туї, привезені з Польщі.

Фоторепортаж:
 

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 901 | Дата: 18.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz