Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Благодійна акція «Допоможи Дитині Дихати»

19 квітня відбулася загальношкільна ярмарка на підтримку благодійної акції «Допоможи Дитині Дихати». У ярмарку взяли участь учні від 1 до 11 класів та їхні батьки. Підготовка до свята триває кілька днів. Батьки разом з дітьми готують різноманітну випічку, піцу, бутерброди, хот-доги та безліч інших смаколиків.

Неабияке захоплення викликали вироби з природничого матеріалу, зроблені учнями: вази, скриньки, сувеніри, обереги, прикраси з бісеру. Все було, як на справжньому ярмарку: охочих було стільки, що коридором не можна було вільно пройти, скрізь лунав гамір, жарти, учні у різний спосіб (хто віршами, хто частівками) запрошували до свого столу, рекламували товар, у який було вкладено часточку душі. Усі учасники отримали неабияке задоволення. А найприємніше те, що захід став місією доброчинності.

Учні і батьки проробили неймовірну роботу та зібрали колосальну суму – більше 20 000 гривень, які будуть спрямовані на придбання апарату штучної вентиляції легень AVEA в Інститут педіатрії, акушерства та гінекології України в місті Києві.

Посилання на сторінку БЛАГОДІЙНОГО ФОНДУ "СПРАВЕДЛИВІСТЬ":  
https://www.facebook.com/spravedlyvistuachild/posts/1173877942748895?notif_id=1524227178951867¬if_t=page_post_reaction&ref=notif

https://www.youtube.com/watch?v=kbbqKjwp9yc&feature=youtu.be

 

Фоторепортаж:

 

 

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 604 | Дата: 24.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz