Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Англомовні заходи в 3-В та 4-А класах

Весело та позитивно учні 3-В класу попрощались з осінню, провівши тепле сімейне англомовне свято "День Осені". Розпочалось свято із проектних робіт дітей на тему "За що я люблю осінь", де учні продемонстрували власні творчі роботиі і свої знання з англійської мови. На святі прзвучало багато пісень та віршів про красуню-осінь. Діти розповідали про дарунки осені та осінню роботу. Учні із задоволенням розгадували кросворд, приймали участь у грі "Pumpkin". На свято були запрошені адміністрація школи, вчителі та батьки. Свято організували класний керівник 3-В Корчинська Ю. В. та вчителі англійської мови Мельничук Н. П. та Нешва Т. С. На згадку про свято діти сфотографувалися.

Казково та незвичайно відсвяткували Новий рік учні 4-А класу завдяки подорожі у казку "Дванадцять місяців". Свято організували класний керівник Кріпак Л. І. та вчителі англійської мови Нешва Т. С. та Мельничук Н. П. На святі прозвучало багато слів-вітань із Ровим роком та Різдвом на українській та англійській мовах. Глядачі, запрошені батьки, адміністрація школи, вчителі та учні 4-В класу їз задоволенням поринулии в театралізовану казку "Дванадцять місяців" на англійській мові. Свято завершилося привітанням учнями 4-А класу всіх присутніх піснею "We Wish You a Merry Christmas" та колективним фото.

Адміністрація школи висловлює щиру подяку вчителям англійської мови, класоводам 3-В і 4-А класів та юним знавцям іноземних мов за чудові заходи!!!

 

Фоторепортаж:

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 819 | Дата: 29.03.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz