Головна | Реєстрація | Вхід



Журнал
Меню сайту
Фільм про школу №9
Інформація
Welcome to our school!
Download presentation
Архів новин
Акція «Тварини Вам не іграшки!»

В школі № 9 учасниками команди FLL «Clever Cubs» було проведено акцію «Тварини Вам не іграшки!», під час якої учні повідомили,   що існує щонайменше 5 вагомих причин для заборони тварин в цирку- це жорстокість дресури, погані умови утримання та перевезення тварин, небезпека для глядачів, поганий вплив на психіку та формування світогляду дітей, а також наявність позитивного світового досвіду, а також презентували фільм «Ілюзія цирку», підготували інформаційний стенд і буклети з даної проблематики.

Максимчук Егор розповів, що тварини, яких прийнято називати «артистами», насправді проводять життя, мов заручники або раби. Левам, слонам і тиграм доводиться виконувати не притаманні їхній дикій природі рухи. А умови, в яких тварини існують у цирках, гірші, ніж у будь-якій в'язниці.

Богдан Ярослав зазначив, що обмежені в пересуванні тварини зазнають там жахливих страждань, а коли виходять на арену ― неймовірного стресу. В цирку тварин часто називають друзями. Та чи виходять на арену з друзями, тримаючи в руках батіг чи палку з крюком? Навряд.

Ратушна Дар'я: «Ми виступаємо проти життя в клітках диких звірів. Ми проти цирків, хутряної індустрії, проти дельфінаріїв. І звертаємо увагу на одне: тварини живуть в неналежних умовах».

Ева Висоцька: «Найпрестижніші цирки світу, такі як "Цирк дю Солей", "Цирк Оз", "Золотий лев", "Цирк ДжимаРоуза", давно відмовились від шоу з тваринами. Аналогічні наміри має і найвідоміший цирк України - цирк "Кобзов". Таку заяву нещодавно озвучив його засновник Миколай Кобзов».

Учасники команди FLL «Clever Cubs» закликають всіх заборонити використання тварин у цирках і крокувати до майбутнього, де не має місця жорстокості!!!

 

Фоторепортаж:

 



Ви можете поділитися новиною з друзями:
Переглядів: 762 | Дата: 24.04.2024

Copyright MyCorp © 2012-2024 | Хостинг від uCoz